Lucia Martis van ProFor geridderd

Het RCOAK is onlangs gestart met het programma Samen tegen Eenzaamheid, gericht op ouderen met een migratieachtergrond. Nu brengen wij het verheugende nieuws, dat bij maar liefst 3 aan dit programma deelnemende organisaties koninklijke onderscheidingen zijn uitgereikt. Eén van deze organisaties is ProFor, al decennia actief in Zuidoost. Lucis Martis van ProFor is benoemd tot Ridder van Oranje Nassau.
De andere onderscheiden deelnemers aan ons programma zijn Marzouka Morabit van Al Amal, en Abdelkader Tahrioui van Attifa.

ProFor is de organisatie waar vanuit Lucia Martis met onuitputtelijke inzet en betrokkenheid, met een groep toegewijde vrijwilligers, de zwakkere en kwetsbare doelgroep in Zuidoost – Amsterdammers in bestaansonzekerheid – helpt. ProFor sluit goed aan bij ons nieuwe beleid: de laagdrempelige organisatie wordt door inwoners van Zuidoost die in bestaansonzekerheid verkeren goed gevonden, en zij vinden er de hulp die ze zoeken. Het RCOAK ondersteunt ProFor op twee manieren: via een traject om de organisatie te versterken, en via het programma Samen tegen Eenzaamheid gericht op migrantenouderen. Wij zijn dan ook trots op Lucia en feliciteren haar van harte met deze koninklijke onderscheiding.

Gerelateerde nieuwsberichten

Inschrijven op de nieuwsbrief
Privacy(Vereist)