Symposium ‘Samen tegen Eenzaamheid in co-creatie met oudere migranten’ 29 februari 2024

SAVE THE DATE

Op 29 februari 2024 van 12:30 – 17:00 uur nodigen Stichting RCOAK en Leyden Academy on Vitality and Ageing je uit voor een symposium in Utrecht. We willen graag je aandacht vragen voor het programma ‘Samen tegen Eenzaamheid in co-creatie met oudere migranten’.

Tijdens dit symposium gaan we dieper in op de succesvolle interventiemethodiek die aan ‘Samen tegen Eenzaamheid’ ten grondslag ligt. Ontwikkeld in Utrecht en op verzoek van Stichting RCOAK door Leyden Academy on Vitality and Ageing uitgerold naar meer plekken in Nederland. Het is via deze aanpak gelukt om oudere migranten met elkaar én met hun omgeving te verbinden. Een initiatief dat niet alleen een verschil maakt in het leven van oudere migranten, maar ook organisaties in staat stelt om deze waardevolle aanpak zelf te organiseren en uit te voeren. We zijn enthousiast om de eerste resultaten en waardevolle lessen rond de mogelijke financiering, uitvoering en verduurzaming van dit programma met je te delen.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit symposium.

  • Datum:
  • Locatie: Bartholomeus gasthuis
    Lange Smeestraat 40
    3511 PZ Utrecht

Meer informatie volgt later, ook op de website van Leyden Academy, aanmelden kan nu alvast door een mail te sturen naar info@leydenacademy.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Inschrijven op de nieuwsbrief
Privacy(Vereist)