Twee nieuwe medewerkers stellen zich voor

Voor Amsterdammers in bestaansonzekerheid, en voor veel ouderen in Nederland, is het leven er de afgelopen jaren niet makkelijker op geworden. Omdat het RCOAK de komende tijd extra zal investeren in goede initiatieven die zich op deze groepen richten, breiden we ons kantoor uit. Hierbij stellen twee nieuwe medewerkers zich voor: Yacine N’diaye en Björn Hoogland.

Yacine N’diaye
Hoi, ik ben Yacine, geboren en getogen in Amsterdam. Na mijn masters Kunstbeleid- en Management en Advies en Verandermanagement, ben ik aan de slag gegaan bij verschillende culturele organisaties en fondsen in Amsterdam. Ik werkte onder meer bij het Amsterdams Fonds voor de Kunst als adviseur, bij stichting NORMA als coördinator van het fonds en bij Mensen Maken Amsterdam als hoofd procedures.
Nu bij het RCOAK houd ik mij bezig met projectadviezen en het contact met de verschillende initiatieven, en ondersteun ik de directie bij de dagelijkse bedrijfsvoering.
Wat ik bijzonder vind aan het RCOAK is dat we niet alleen financiële ondersteuning bieden, maar ook initiatieven helpen zich te ontwikkelen. Door dicht bij de aanvragers en initiatieven te staan hoop ik bij te dragen aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Björn Hoogland
Hallo, mijn naam is Björn en ik ben werkzaam als projectondersteuner bij RCOAK sinds september 2022. Ik woon in Amsterdam en voordat ik bij RCOAK aan de slag ging werkte ik bij de Haëlla Stichting in Den Haag.
Wat ik zo inspirerend vind aan werken bij RCOAK is de ongelofelijke hoeveelheid vrijwilligers die wij ondersteunen door heel Nederland. Zo ontzettend veel mensen die zich vol passie inzetten voor anderen zonder daar zelf iets voor terug te verwachten. Zij maken belangrijke dingen mogelijk voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Waardevolle

Gerelateerde nieuwsberichten

Inschrijven op de nieuwsbrief
Privacy(Vereist)